Så fungerar det

Att vara medlem

Konsultbasen gör det enkelt för konsulter och uppdragsgivare att hitta varandra. Som medlem hos oss blir du och ditt företag sökbar för uppdragsgivare som söker konsulter för deras uppdrag.
Vi vänder oss till alla små konsulter inom alla branscher för att skapa en plattform där vilket företag som helst kan söka efter konsulter på ett lätt sätt, men även att du som konsult kan söka uppdrag direkt via vår uppdragszon.

Ta ditt första steg mot ditt nästa uppdrag redan idag!

FAQ

Vad är en profil?

En profil kan bestå av antingen en person, tex du eller din kollega eller ditt företag i sig. I profilen får du möjlighet att visa upp dina kompetenser för uppdragsgivarna. Du bestämmer helt själv hur du vill göra, du och ditt företag blir oavsett sökbara i vår databas.

Hur är min profil sökbar?

Uppdragsgivare kan hitta din profil genom att söka via timdebitering, tillgänglighet, kompetens eller geografiskt. Därför är det bra att fylla i dina profiler så utförligt som möjligt.

Kan jag ändra en befintlig profil?

Absolut! Antingen väljer du “Panel” i huvudmenyn eller så går du in via “Mitt konto” > Hantera profiler, och sedan väljer du “ändra” på önskad profil.

Så fungerar det

Det är enkelt att bli medlem i Konsultbasen. Från 99kr/mån exkl.moms får du möjlighet att presentera dig själv och ditt företag men också även kollegor som sökbara konsulter i vår databas. Inga konstigheter, följ dessa enkla steg nedan.

STEG 1

Skapa profiler

Du börjar med att skapa profiler för dig och dina kollegor eller för företaget i sig. Du bestämmer helt själv! Du och ditt företag blir sökbar i vår databas oavsett.

STEG 2

Fyll i dina meriter

Nästa steg är att fylla i kompetenser. Här kan du fylla i allt från meriterande certifikat till speciella kompetenser som får dig och ditt företag att skina!

STEG 3

Klar!

Så lätt var det! Nu är du sökbar i vår databas och uppdragsgivare kan enkelt söka efter yrkesgrupp, kompetens eller plats för att hitta dig och ditt företag!